Dinnershow

Bij deze een bericht uit Woensdrecht van Non Plus Ultra.

Wellicht organiseren we volgend jaar weer een prachtige Non Plus Ultra Dinershow.

We hebben dan een diversiteit aan lokale talenten om u op deze avond een gevarieerd programma aan te bieden. Als er meer bekend is kunt reserveren per telefoon 0164-612165 of persoonlijk.

We starten zo’n avond iets eerder met het ontvangst dan dat u van ons gewend bent. Dit is omdat we aardig wat optredens hebben en ook culinair gaat het U en uw gasten zeker aan niets ontbreken. We serveren op zo’n avond een zeer gevarieerd menu. We willen nog niets verklappen, tijdens de dinershowavond zal er een programma op tafel liggen met daarop het menu. Dit is zowel het culinairmenu als het “ Talentenmenu“.

U wordt op zo’n avond om 18.15 uur verwacht voor een feestelijk aperitief, als vervolgens alle gasten er zijn zal de opening en aansluitend de dinershow starten.

Het menu bestaat uit een feestelijk aperitief, een variatie van koude en warme tapas, een fijne maar krachtige bouillon (voorjaarsthee), risotto á la chef Non Plus Ultra, varkensgebraad (rouleaux op Italiaanse wijze) op bord geserveerd met aardappel en groentegarnituur en het dessert dat houden we nog even als verrassing. Aansluitend rond 23.00 uur wordt koffie/thee met een luxe bonbon geserveerd.

We hebben meestal een zestal optredens met licht en geluidsondersteuning.

De prijs voor dit menu en de optredens is nog niet bekend.
Overige dranken zijn voor eigen rekening.

We zien U graag op de volgende diner-show.

Gastvrije groet,

Kees en Saskia Palinckx Non Plus Ultra

LET OP: Reserveren kan alleen telefonisch +31(0)164-612165 of persoonlijk.